Cara Pack Pakaian Untuk Travel Dengan Betul | Pack Like A Pro


Cara Pack Pakaian Untuk Travel Dengan Betul | Pack Like A Pro | Bila nak melancong atau travel jauh mahupun dekat sekalipun, mesti kita kena pandai untuk plan jumlah pakaian yang nak dibawa. Macamana agaknya cara betul nak pack barang untuk dibawa travel ? Kat bawah ni ada video yang patut korang tengok.

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Good tips.. biase aku gulung2 jer masuk dlm bag... hehehe...

    BalasPadam


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com