DESIGN BACKPACK UNTUK LINDUNGI GADGET KAMU

Sumber foto : www.kickstarter.com

Bagi mereka yang bekerja bukan hanya statik di satu tempat, sangat memerlukan sebuah backpack yang bagus dan tahan lama. Jika backpack tersebut ada mempunyai ciri-ciri keselamatan yang baik, ianya mesti lagi menarik minat golongan-golongan ini untuk memilikinya.

DESIGN BACKPACK UNTUK LINDUNGI GADGET KAMU
Sumber Foto : nechstar.com

Bagi korang, bagaimana agaknya DESIGN BACKPACK YANG BUAT KORANG RASA INGIN MEMILIKINYA terutama dalam fungsi untuk melindungi gadget-gadget yang korang ingin letak di dalamnya. Kalau nak tahu macamana design backpack yang memenuhi kriteria kami untuk beli, korang boleh tonton video di bawah nie.


Macamana!! Menarik bukan design Backpack dari Korin Design ni ? Agak-agak nya ia menepati citarasa korang tak?

Anda telah membaca artikel berkaitan dengan DESIGN BACKPACK UNTUK LINDUNGI GADGET KAMU.

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Thanks Mawardi for sharing this. Ala, sekarang dah rasa selesa dengan backpack yang sedia ada. Tak apa, maybe next time boleh cari something like this. Laptop tu penting. Kena jaga elok elok!

    BalasPadam


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com