TRAVEL LIKE AN ATHLETE | KAMI MAHU TRAVEL SEPERTI PRO !

TRAVEL LIKE AN ATHLETE | Mungkin ada antara kita yang masih keliru tentang macam mana nak travel dengan jayanya seperti seorang yang PRO !. Kami sendiri pernah mengalami kejutan bila pertama kali mengembara. Pertama kali pulak naik flight. Ohhh.. seram jugak.

>>Mesti ada yang tanya sebab apa kena travel macam atlet?<<

KAMI MAHU TRAVEL SEPERTI PRO !


Travel like an athlete ini samaran je. Senang cerita macam mana persediaan kita untuk travel dan macam mana kita meraikannya. Excited kan? Mestilah... kita boleh tengok macam mana atlet sentiasa travel dengan yakin dan muka sengeh. Dan juga persediaan diri kita untuk travel dari sudut makan (food), minum, dan persediaan diri.

Jadi, dekat sini kami kongsikan gambar yang diambil dari Travel Info yang menampakkan diri anda sebagai pro dan bersedia untuk merasakan keghairahan mengembara.

TRAVEL LIKE AN ATHLETE | KAMI MAHU TRAVEL SEPERTI PRO !
TRAVEL LIKE AN ATHLETE | KAMI MAHU TRAVEL SEPERTI PRO !


Cadangan Anda Kami Mahu Travel Seperti Pro


Tips ini boleh digunakan sebagai panduan saja. Mungkin anda ada tips yang lebih baik. Dan jika anda rasa ia patut dikongsi, komen je kat bawah ni kalau ada cadangan bagaimana nak TRAVEL LIKE AN ATHLETE ?

>>Jom travel dengan lebih selesa! <<


Info Dikongsi dari http://www.travel-tips.info/

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. comel nye infographic. mungkin lepas ni team PT boleh cuba generate your own infographic kan~

    BalasPadam


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com