NAAN CHEESE MELELEH TERBAIK DI KUALA LUMPUR

NAAN CHEESE MELELEH TERBAIK DI KUALA LUMPUR | Mengidam untuk makan Naan Cheese leleh yang dikatakan cukup special di Bandaraya Kuala Lumpur nie. Tidak hairanlah jika Naan Cheese mereka menjadi sebutan di mulut mereka-mereka yang pernah datang ke sini. Oleh sebab yang demikian, selepas habis event CLASSIQUE Koir Kebangsaan Malaysia di Auditorium DBKL, admin telah membuka langkah bersama sahabat media untuk ke RSMY House of Real Beriani untuk merasai sendiri kehebatan Naan Cheese Leleh nya.
NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN
Geng Memek Muka Penari_ Foto Penaberkala 
Kata mereka Naan Cheese kat sini adalah merupakan Naan Cheese terbaik di Kuala Lumpur. Jadi memang wajib la admin dan rakan-rakan datang kesini untuk rasainya sendiri. Bukan apa, untuk sharing dengan pembaca-pembaca jugak kan?

NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN
Best Cheese  Naan in town 
NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN
Lelehan Cheese yang banyak
*ha amacam korang tengok? meleleh beb. Serius kedai ni memang tak kedekut cheese *dah macam ada lori cheese terbalik je depan kedai dia. eh. Bagi admin ni adalah Naan Cheese yang terbaik pernah admin  makan. Serius, cukup Naan Cheese je, tak perlu tambahan kuah dal ataupun kari.

NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN
Keterujaan dengan keenakan Naan Cheese
Apa yang penting rasa sedap tu, puas hati beb dapat makan Naan Cheese leleh kat RSMY nie. Pasni pasti repeat lagi. 

NAAN CHEESE TERBAIK KUALA LUMPUR | RSMY BEST CHEESE NAAN

Bagi korang yang nak rasa sendiri keenakan Naan Cheese leleh dia, korang leh baca lokasi dan cawangan diorang kat atas nie. Kalau takut penuh sila call no tertera untuk reserve. So malas nak cerita panjang. Korang pergilah sendiri. Tengok sendiri ya kelelehan dia. 

Catat Ulasan

2 Ulasan


✈ Terima kasih kerana menjadikan Projek Travel sebagai sumber rujukan travel anda. Sebarang maklum balas sila tinggalkan di ruangan komen atau email kepada kami di projektravel@gmail.com